Oferta Parchet Frasin (Valabil in perioada Februarie - Martie 2017). Transport gratuit pe o raza de 200 km.

 

Descrierea firmei

Societatea noastra este o societate cu capital integral privat infiintata in anul 1994 inscrisa la Registrul Comertului sub numarul J35/1180/05.04.1994, avand codul fiscal R5481452, fiind situata in comuna TOMESTI, strada Principala, Nr. 52, jud. TIMIS, ROMANIA.

Pofilele societatii sunt :

      - fabricarea de produse finite (parchet, semipodele)

      - semifabricate din diferite esenţe de lemn.

Pentru prelucrarea lemnului, unitatea deţine tot setul de utilaje de prelucrare primara si secundara, deasemenea si capacitaţi de uscare de pana la 150 mc pe ciclu de uscare. Calitatea produselor este garantata cu certificate de calitate care in cazul parchetului acoperă o perioada de 12 luni.

Personalul angajat este unul calificat cu experienţa de lucru îndelungata.

Conducerea firmei este asigurata de persoane cu calitate manageriala si cu experienţa in domeniu:

^ sus

 

Obiectul de activitate

Activitatea principala a firmei este productia de parchet din lemn natur pentru pardoseli, produsele noastre putand fi montate imediat datorita faptului ca sunt uscate, acestea fiind executate din diferite esente de lemn (fag, fag aburit, carpen, stejar, salcam etc.) la diferite dimensiuni.

^ sus

 

Istoricul firmei

Societatea a fost înfiinţata in anul 1994 având un număr de 5 angajaţi, funcţionând in spatii închiriate fara capacitaţi de uscare si prelucrare. A urmat o perioada de dezvoltare a investiţiilor in sectorul de prelucrare primara prin achiziţionarea de utilaje performante, si construirea de uscătoare cu capacitate mare de uscare, producţia crescând de la o luna la alta ajungând in prezent la prelucrarea a peste 3000 mp pe luna de la 800-900 mp, iar numărul de angajaţi la 25, firma a cumpărat spatiile de producţie in care funcţiona amenajându-le corespunzător fluxului tehnologic si a construit spatii de depozitare cu capacitaţi mari.

Deasemenea s-a extins si piaţa de desfacere cuprinzând si alte judeţe in care asiguram transportul parchetului gratuit la beneficiari, iar pe piata externa societatea a livrat in Italia, Germania, Belgia, Franta, Irlanda.

^ sus

 

Dotarea firmei

In prezent firma detine o linie de prelucrare a parchetului de mare capacitate, utilaje de prelucrare primara a lemnului: circulare fixe, pendulare masini de rindeluit, masina de taiat cu fierastrau pamblica (bandzeug) asigurind prelucrarea lemnului de la buştean pana la produsul finit

Uscarea semifabricatelor se face in camere de uscare performante cu capacitate de 120mc/şarja de constructie italiana si controlat de centraline digitale prin programe specifice de uscare ce aduce lemnul la o umiditate de prelucrare de 8% incarcarea si descarcarea se face cu ajutorul motostivuitoarelor, firma mai detine doua autovevicole de transport si spatii de productie ce insumeaza peste 1500 mp si 3900 mp teren.

^ sus

 

Localizarea firmei

Comuna Tomesti este situata in extremitatea estica a judetului Timis pe versantul nordic al muntilor Poiana Ruscai. Comuna este strabatuta de cursul superior al raului Bega, este intr-o zona montana, premontana, mici zone de lunca si depresiuni cu inaltimi in partea de sud a comunei de peste 1300 m, care coboara treptat spre nord pana la 300 m in localitatea Romanesti.In componenta comunei intra urmatoarele sase localitati: Tomesti, Colonia Fabricii, Balosesti, Luncanii de Sus si Jos, Romanesti.

Comuna se invecineaza in partea de nord cu comuna Curtea, la est comuna Pietroasa, la sud-est cu judetul Hunedoara, sud cu judetul Caras-Severin, la sud-vest cu comuna Nadrag iar la vest cu comunele Fardea si Faget.

Suprafata teritoriului comunei este de 14094 ha, la o distanta de 125 km de Timisoara iar legatura cu alte localitati se face prin drumul judetean DJ-28 spre satul Cosava unde se face iesirea la drumul national DN-68 Lugoj-Deva, si prin gara Margina, pe cale ferata Lugoj-Ilia distanta fiind de 14 km.

Pentru o localizare mai exacta puteti consulta harta pusa la dispozitie de firma noastra.

Harta Timis

^ sus